A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Minőségi garancia

Számunkra nincs fontosabb, mint a vásárlóink elégedettsége! Éppen ezért nagy körültekintéssel válogatjuk ki beszállító partnereinket, gondosan odafigyelünk hogy kizárólag eredeti, megbízható forrásból származó termékek kerüljenek ügyfeleinkhez. Figyelemmel kísérjük a híreket és újításokat, melyek a hamisítók ellen lépnek életbe és minden esetben ellenőrizzük árukészletünket.

30 napos cseregarancia

Az Olajvilágnál, amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés is: problémamentesen.
Amennyiben a megrendelt termék(ek) helyett másikat szeretne, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül garanciában kicseréljük Önnek.

Ehhez nem kell mást tennie, mint a vásárlást igazoló számlával visszaküldenie hozzánk a még nem használt terméket. Nem áll módunkban visszavásárolni bontott, hiányos csomagolású, használt, vagy sérült terméket. Kérés esetén futárt küldünk a becserélendő termékért. A cseregarancia szállítási költségei minden esetben a vásárlót terheli. A termékcsere során felmerülő különbözetet nem áll módunkba visszatéríteni, azonban a fennmaradó összeget 1 éven belül bármikor levásárolhatja nálunk. 

A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a Fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Az elállási jog gyakorlásának feltételeiért kérjük,  kattintson ide.  

Bővebb felvilágosításért és a garnacia igénybevételéhez kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!