A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Aral Blue Tronic 10w40 4L motorolaj

Ár:
4.799 Ft
Gyártó: Aral
Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Az Aral Blue Tronic 10w40 termék alkalmazható 4 ütemű benzin/diesel személy és kishaszongépjármű motorok kenőanyagaként. 

Termékleírás

Az Aral Blue Tronic 10w40 1 Liter motorolaj, ásványolaj bázisú, szintetikus technológiával készített többfokozatú motorolaj, benzin és dízel és turbós motorokhoz. 
 
Előnyei: 
- Az Aral szintézis technológiájával gyártott könnyű futású motorolaj. 
- A speciális gyártástechnológia és a különleges adalékanyagok tökéletes kenési biztonságot nyújtanak. 
- Nagyfokú kopás elleni védelmet, jó motortisztító hatást, a lerakódások elleni védelmet és kedvező hidegindítási tulajdonságokat garantálnak. 
- Alkalmazható 4 ütemű benzin/diesel ( feltöltött is ) személygépkocsi és kishaszongépjármű motorok kenőanyagaként.
- Üzemanyag-takarékos kenőanyag a könnyű futás következtében.

Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Aral
Viszkozitás 10w40
Kiszerelés 4L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 10w40
Gyártástechnológia félszintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA A3/B4
Ez a másik jelenleg legáltalánosabb kategória, ez már sok újabb gyártású jármű motorjaihoz is alkalmazható. Nagyteljesítményű benzin és nagynyomású, közvetlen befecskendezéses (DI) motorokhoz kidolgozott, a legszigorúbb motorfékpadi követelményrendszereket kielégítő motorolaj kategória. Viszkozitásstabil motorolaj amely alkalmazható azokban a motorokban is, amelyekre a A3/B3 előírás vonatkozik. Több féle viszkozitásuk lehet: a 10W-40-esek általában részszintetikusak az 5W-30 és 5W-40-esek inkább teljesen szintetikusak. 2008-tól ezek is sok paraméterükben erősödtek.

API SL
2001-ben életbe lépett, 2004-ig gyártott szigorított követelményrendszert kielégítő teljesítményszint. Minden amerikai Otto-motoros járműben alkalmazható. Elsősorban a magas hőmérsékleten képződő lerakódások  az olajfogyasztás csökkentése és üzemanyagtakarékosság terén múlja felül az SJ teljesítményszintet.

API CF
Ez az 1994-ben bevezetett kategória a szívó és a feltöltött közvetlen befecskendezésű nehézüzemű , széles minőségi tartományú üzemanyagokkal működő dízelmotorok motorolajait írja le. A CF szinthez tartozó motorolajok védelmet nyújtanak a dugattyún történő lerakódásokkal, a kopással és a csapágykorrózióval szemben.

MB 229.1
1997. január 1-től életbe lépett dízel-, benzines motorolaj jóváhagyás.

VW 501.01
Általános dízel- és benzines motorolaj, Az 500 00 osztályhoz meghatározott viszkozitásosztályokon kívüli (egy- vagy többfokozatú) ásványi bázisú motorolajok osztálya. Az osztály tesztjei között szerepel a tömítésbarátság, a vezérműtengely kopás, a dugattyútisztaság és az olajiszap képződési hajlam vizsgálata. Ezek a motorolajok az 1997 márciusig gyártott normál igénybevételű benzin- és szívódízel motorokban használhatóak. Amely még feltüntethető, de új jóváhagyás már nem szerezhető rá.

VW 505.00
Turbó-dízel motorolaj előírás korábbi tervezésű VW TDI motorokhoz. Az 1999-ig gyártott turbófeltöltős dízelmotorokhoz alkalmazható motorolajok osztálya. (Független a bázisolaj minőségétől). Ennek a követelménynek csak többfokozatú motorolajok felelhetnek meg. Az osztály tesztjei az iszapképződési hajlam vizsgálatának kivételével meg-egyeznek az 501 01 osztály tesztjeivel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 10w40, aral, autoolaj, blue, bluetronic, motorolaj, olaj, tronic