A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan ATF 7134 FE 1L váltóolaj

Ár:
3.600 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.753 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Prémium teljesítményű, üzemanyag takarékos ATF gyári minőségű olaj Mercedes-Benz gépjárművekhez.

Termékleírás

Kifejezetten úgy fejlesztették, hogy megfeleljen a legújabb generációjú Mercedes-Benz 7-G Tronic Plus (NAG II+) automataváltók tovább optimalizált hajtómű hatékonysági igényeinek. Visszafele nem kompatibilis az előzőekben kiadott Mercedes Benz ATF specifikációkkal!

A FUCHS TITAN ATF 7134 FE válogatott alapolajokra és a legújabb csúcstechnológiájú adalékokra épülő termék, amely gyári első feltöltésre készült, a 7-G Tronic Plus (NAG II+) személyautók automataváltóinak Daimler AG által való első feltöltésére. Mivel ez a legalacsonyabb viszkozitású, első feltöltésű ATF folyadék a közlekedés világában, ezért ez a folyadék, hatásos üzemanyag takarékosságot és alacsony hőmérsékleti viselkedést nyújt. Az extrém súrlódási stabilitása megengedi a kitolt olajcsere periódus alkalmazását. TITAN ATF 7134 FE csak azokkal az ATF folyadékokkal keverhető, amelyek hivatalosan rendelkeznek a MB 236.15-ös minőségi elfogadással. Visszafele nem kompatibilis az előzőleg már kiadott MB-ATF specifikációkkal.

Előnyök
- Kiváló üzemanyag takarékosság.
- Optimalizált súrlódási élettartam, a teljes olaj csereperiódus alatt.

Kategória Hatjtóműolaj, váltóolaj
Típus Automata váltó
Gyártó Fuchs
Kiszerelés 1L

Jóváhagyások és ajánlások

MB-APPROVAL 236.15

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 7134, atf, automata, fuchs, titan, váltó, váltóolaj