A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan GT1 5w40 5L motorolaj

Ár:
12.350 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.600 Ft
Elérhetőség: Raktáron

FUCHS TITAN GT1 SAE 5W-40

Termékleírás

Leírás

TITAN GT1 5W-40 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kishaszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Alkalmazás

TITAN GT 1 5W-40 megfelel a legújabb dízel és benzinmotorok követelményeinek. Teljesíti a legtöbb autógyártó követelményeit, különösképpen a VW közvetlen befecskendezésű dízelmotorjainak igényeit is. Megfelel a legújabb személygépjárművekhez fejlesztett füstgáz után kezelő rendszerek követelményeinek. A termék alkalmazható számos ázsiai autógyártó járművébe is, ahol a gyártó C3 típusú olaj alkalmazását írja elő. A TITAN GT1 5W-40 keverhető más egyéb motorolajokkal. Azonban amennyire lehetséges, kerüljük a különböző motorolajok keverését, mivel ez csökkenti, vagy teljesen hatástalanná teszi a TITAN GT1 5W-40 termék nyújtotta előnyöket. Javasoljuk a gépgyártó által megadott olajcsere intervallumok betartását, annak érdekében, hogy a legjobb gazdaságosságot és élettartamot elérjük.

Előnyök

  • Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten gyorsabb és a motor indításának ideje is csökken. 
  • XTL-Technológia alkalmazásával további üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokkal.
  • Alacsonyabb olajfogyasztás
  • Megnövelt öregedés elleni stabilitás. Alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
  • Használatra engedélyezett a VW követlen befecskendezésű (PD) dízel motorjai részére.
  • Kiváló kopás elleni védelem pl.: a vezérmű elemek részére (vezérműtengely, bütykök, stb.)
  • Alacsony párolgási veszteség, ebből adódóan alacsonyabb olajfogyasztás.
Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Fuchs
Viszkozitás 5w40
Kiszerelés 5L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Igen
Viszkozitás 5w40
Gyártástechnológia szintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA-C3 
 

API-SN 

API-SM

FORD WSS- M2C917-A

MB-APPROVAL 226.5

MB-APPROVAL 229.31

PORSCHE A40

RENAULT RN0700/RN0710

VW 505 01

dexos2TM (D20311HE075)

VW-505.00

Turbó-dízel motorolaj előírás korábbi tervezésű VW TDI motorokhoz. Az 1999-ig gyártott turbófeltöltős dízelmotorokhoz alkalmazható motorolajok osztálya. (Független a bázisolaj minőségétől). Ennek a követelménynek csak többfokozatú motorolajok felelhetnek meg. Az osztály tesztjei az iszapképződési hajlam vizsgálatának kivételével meg-egyeznek az 501 01 osztály tesztjeivel.

dexos2TM (D20311HE075)

FIAT9.55535-GH2

FIAT9.55535-S2

FIAT9.55535-T2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 5l, 5w40, autoolaj, benzin, dexos2, fuchs, gt, gt1, motorolaj, olaj, titan, xtl