A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan GT1 Flex 23 5w30 5L motorolaj

Ár:
14.500 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.880 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Prémium minőségű motorolaj, új XTL alapolaj technológiával a modern személygépjárművek és kishaszon gépjárművek részére, normál, vagy növelt olajcsere periódussal. Speciálisan BMW, MERCEDES-BENZ és OPEL gépjárművekhez fejlesztve.

Termékleírás

Leírás

TITAN GT1 FLEX 23 5W-30 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kishaszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Alkalmazás

TITAN GT1 PRO FLEX 23 5W-30 megfelel a legújabb személygépjárművekhez fejlesztett füstgáz után kezelő rendszerek követelményeinek. A termék alkalmazható számos ázsiai autógyártó járművébe is, ahol a gyártó C3 típusú olaj alkalmazását írja elő. A TITAN GT1 PRO FLEX 23 5W-30 keverhető más egyéb motorolajokkal. Azonban amennyire lehetséges, kerüljük a különböző motorolajok keverését, mivel ez csökkenti, vagy teljesen hatástalanná teszi a TITAN GT1 PRO FLEX 23 5W-30 termék nyújtotta előnyöket.

Előnyök

  • Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten 55%-al gyorsabb és a motor indításának ideje 35%-al is csökkenhet. 
  • XTL-Technológia alkalmazásával további 1,7% üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokhoz képest is.
  • 18%-al alacsonyabb olajfogyasztás
  • Megnövelt öregedés elleni stabilitás. 38%-al alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
  • Védelem a füstgáz után kezelő berendezések részére.
  • Kiváló kopás elleni védelem még maximális teljesítmény leadás esetén is.
  • Alkalmazható dízel és benzinmotorokban egyaránt.
  • Védelem a lerakódások ellen a motorban és a turbófeltöltőben.
Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Fuchs
Viszkozitás 5w30
Kiszerelés 5L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Igen
Viszkozitás 5w30
Gyártástechnológia szintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA-C2
ACEA-C3

Közepes hamutartalmú viszkozitásstabil motorolajok részecskeszűrővel és hármas funkciójú katalizátorral ellátott nagyteljesítményű személygépkocsi és könnyű haszongépjármű motorokhoz. Az e kategóriába tartozó termékek HTHS viszkozitása 3,5 mPas-nál nagyobb. Megnövelik a részecskeszűrő és a katalizátor élettartamát. Ezeknél az olajoknál a kiemelkedő üzemanyagtakarékosság helyett inkább a magasabb kenésbiztonságra törekedtek. A C minősítések közül ez a legelterjedtebb. Alapvető viszkozitási osztályuk: 5W-30 vagy 5W-40.
Figyelmeztetés: ezek az olajok bizonyos motorokban nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi és gyártói előírásokat be kell tartani.

BMW LONGLIFE-04

dexos2TM (D235ABAD075)

MB-APPROVAL 229.31

MB-APPROVAL 229.51

MB-APPROVAL 229.52

VW 505 00/505 01

FIAT 9.55535-S1

FIAT 9.55535-S3

GM-LL-A-025

GM-LL-B-025

IVECO 18-1811 CLASSE SC1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 5w30, autoolaj, dexos2, flex, flex23, fuchs, gt, gt1, motor, motorolaj, olaj, titan