A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan GT1 Flex 5w30 1L motorolaj

Ár:
2.500 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.753 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Prémium minőségű motorolaj, új XTL alapolaj technológiával a modern személygépjárművek és kishaszon gépjárművek részére, normál, vagy növelt olajcsere periódussal. Speciálisan VW és MERCEDES-BENZ gépjárművekhez fejlesztve.

Termékleírás

TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kishaszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Alkalmazás

TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 megfelel a legújabb személygépjárművekhez fejlesztett füstgáz után kezelő rendszerek követelményeinek. A termék alkalmazható számos ázsiai autógyártó járművébe is, ahol a gyártó C3 típusú olaj alkalmazását írja elő. A TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 keverhető más egyéb motorolajokkal. Azonban amennyire lehetséges, kerüljük a különböző motorolajok keverését, mivel ez csökkenti, vagy teljesen hatástalanná teszi a TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 termék nyújtotta előnyöket. Javasoljuk a gépgyártó által megadott olajcsere intervallumok betartását, annak érdekében, hogy a legjobb gazdaságosságot és élettartamot elérjük.

Előnyök

  • Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten 55%-al gyorsabb és a motor indításának ideje 35%-al is csökkenhet. 
  • XTL-Technológia alkalmazásával további 1,7% üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokhoz képest is.
  • 18%-al alacsonyabb olajfogyasztás
  • Megnövelt öregedés elleni stabilitás. 38%-al alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
  • Védelem a füstgáz után kezelő berendezések részére.
  • Kiváló kopás elleni védelem még maximális teljesítmény leadás esetén is.
  • Alkalmazható dízel és benzinmotorokban egyaránt.
  • Védelem a lerakódások ellen a motorban és a turbófeltöltőben.
Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Fuchs
Viszkozitás 5w30
Kiszerelés 1L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Igen
Viszkozitás 5w30
Gyártástechnológia szintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

MB-APPROVAL 229.51
MB-APPROVAL 229.52 
VW 505 00/505 01
FIAT 9.55535-53
GM-LL-A-025
GM-LL-B-025

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 5w30, autoolaj, dexos, dexos2, flex, fuchs, gt, gt1, motorolaj, olaj, pro, titan