A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan Pentosin FFL-2 1L váltóolaj

Ár:
4.100 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.753 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Kimondottan a VW csoport dupla tengelykapcsolós sebességváltói részére fejlesztve, mint az elsődlegesen alkalmazandó kenőanyag.

Termékleírás

Prémium teljesítményű DCTF, speciálisan a VW dupla tengelykapcsolós sebességváltók részére fejlesztve, amelyek nedves kuplunggal vannak ellátva.

A FUCHS TITAN PENTOSIN FFL-2 egy speciális sebességváltó olaj, kimondottan a VW csoport dupla tengelykapcsolós sebességváltói részére fejlesztve, mint az elsődlegesen alkalmazandó kenőanyag. A PENTOSIN FFL-2 terméket úgy fejlesztették, hogy a legújabb innovációk szigorú követelményeinek is megfeleljen. Szoros partnerségben a VW-el fejlesztett termék, amely igazodik a DSG váltók különböző speciális követelményeihez. Ezért ez a termék rendelkezik az abszolút legjobb súrlódási tulajdonságokkal, párosítva a lehető leggyorsabb, és legoptimálisabb váltási eredménnyel, az egész olajcsere intervallum alatt. PENTOSIN FFL-2 megfelel a komplex színesfém, nehézfém és elektronikai alkatrész kompatibilitási követelményeknek, ami kritikus fontosságú az elektromos / hidraulikus vezérlőáramkör megfelelő működéséhez. PENTOSIN FFL-2 garantálja az optimális kopásvédelmet az alkatrészek teljes élettartama alatt.

A FUCHS TITAN PENTOSIN FFL-2 speciálisan a VW dupla tengelykapcsolóival szerelt sebességváltóiban DQ250, DQ500 és DQ400e, való alkalmazásra fejlesztett termék. Ez az egyetlen termék, amely kizárólagosan jóvá van hagyva ezzel a specifikációval, ezekben a váltókban, amelyek nagy számban kerültek beépítésre a VW csoport járműveibe. Ahhoz, hogy garantáljuk a DSG váltók tökéletes működését, elengedhetetlen, hogy a PENTOSIN FFL-2 terméket ne keverjük más sebességváltó olajokkal.

Előnyök
- A súrlódási paraméterek kifejezetten igazodnak a VW csoport dupla tengelykapcsolós sebességváltóinak optimális kapcsolási eredményeihez.
- Kiváló súrlódási stabilitás.
- Megbízható védelem a korrózió, kopás, valamint az iszapképződés ellen.
- Kiváló kompatibilitás a nem vas alapú nehéz fémekkel, valamint a hidraulikus vezérlő áramkör elektronikus alkatrészeivel.
- Optimalizált habzási tulajdonságok.
- Ez az egyetlen termék, amely a VW TL 52 182 specifikáció által jóvá van hagyva!

Kategória Hatjtóműolaj, váltóolaj
Típus Automata váltó
Gyártó Fuchs
Kiszerelés 1L

Jóváhagyások és ajánlások

VW TL 52 182

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: automata, dsg, ffl, fuchs, olaj, pentosin, titan, váltó, váltóolaj, vw