A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan SuperSyn F Eco-DT 5w30 1L motorolaj

Ár:
2.300 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.300 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Ultra nagy teljesítményű, extrém üzemanyag takarékos motorolaj a Ford gépjárművek DuraTorq dízel motorjaihoz. Optimális hidegindítás és alacsonyabb olajfogyasztás.

Termékleírás

TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 egy rendkívül alacsony ellenállású, több fokozatú motorolaj, megfelelve a Ford dízel és benzinmotorok igényeinek. A legújabb technológiával készült TITAN Supersyn F Eco-DT teljes mértékben megfelel a jelenlegi motorfejlesztési technológiáknak. TITAN Supersyn F Eco-DT gazdasági előnyöket, tartósságot, és kipufogógáz emissziós előnyöket nyújt. Kiváló tartóssággal, hosszú élettartam teljesítménnyel, kopás védelemmel és alacsony hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkezik.

TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 a Ford dízel járműveinek igényeire lett fejlesztve, de alkalmazása javasolt a benzinmotoros gépjárművekben történő alkalmazásra is. Továbbá a TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 alkalmazható más gyártók járműveiben az ACEA és a gépgyártói ajánlások alapján. TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 alkalmazható azokhoz a benzinmotorokhoz is, amelyek turbófeltöltővel, illetve anélkül vannak szerelve, továbbá mind indirekt, vagy direkt befecskendezésűek. Keverhető más egyéb motorolajokkal. Azonban amennyire lehetséges, kerüljük a különböző motorolajok keverését, mivel ez csökkenti, vagy teljesen hatástalanná teszi a TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 termék nyújtotta előnyöket. Javasoljuk a teljes olajcserét a termékre való átálláskor.

TITAN Supersyn F Eco-DT 5w30 motorolj előnyei:

- Magas hő és oxidációs stabilitás.  
- Iszapképződés elleni védelem.
- Fenntartható üzemanyag megtakarítás.
- Nagyon jó hidegindítási tulajdonságok.
- Kiváló kopás elleni védelem.
- Különösképpen ajánlott a Ford dízel motoros személygépjárművekhez.

Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Fuchs
Viszkozitás 5w30
Kiszerelés 1L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Nem
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 5w30
Gyártástechnológia félszintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA A1/B1
Az A3-02 –nél némileg magasabb követelményszintű, energiatakarékos, katalizátorbarát motorolaj. Ez az minősítési osztály alacsony belső súrlódást eredményező motorolajokat ír le, amelyek HTHS viszkozitása a 2,6.....3,5 mPas közötti értéktartományba tartozik. Alkalmazható azon személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek benzin és diesel motorjaihoz amelyek kifejezetten alacsony viszkozitású motorolajokhoz van tervezve. 2008-tól ez a kategória is szigorúbb lett. Az A1/B1 specifikációjú motorolajok bizonyos motortípusokhoz nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi ajánlásokat be kell tartani.

ACEA A5/B5
Energiatakarékos, hosszú csereintervallumra is alkalmas, a legmagasabb motorfékpadi követelményszinteket kielégítő motorolaj kategória. Viszkozitás stabil motorolajok hosszú olajcsere periódusra, nagy teljesítményű benzin és dieselmotorokhoz. Az ilyen motorolajokat alacsony belső súrlódás jellemzi, a HTHS viszkozitás a 2,9....3,5 mPas értéktartományban fekszik. Általános viszkozitásuk 5W-30. Az A5/B5 motorolajok bizonyos motorokhoz nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi előírásokat be kell tartani.

CHRYSLER MS 6395

FORD M2C 913-A
1996-tól bevezetett kategória benzin és diesel motorokra. Ford diesel motorok esetében 2002-es évjáratig benzinmotorok esetében 2008-as évjáratig használható. Alapvető viszkozitási osztály: 5W-30.

FORD M2C 913-B
2002-től bevezetett diesel kategória, a 2002 és 2008 között gyártott Ford dieselmotorok olajai. Alapvető viszkozitási osztály: 5W-30.

FORD M2C913-C
A 2008-as évtől gyártott ford benzines és dieselmotorok motorolajai (részecskeszűrő nélkül). Alapvető viszkozitási osztály: 5W-30.

FORD M2C913-D

IVECO 18-1811

JAGUAR M2C913-B

RENAULT RN0700
2008-ban megjelent minősítés. Szívó benzinmotorok és dieselek részecskeszűrő nélkül. Alapvető viszkozitás 0W-30, 5W30, 0W-40, 5W40.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 5w30, autoolaj, dt, eco, f, fuchs, motorolaj, olaj, super, syn, titan