A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Fuchs Titan SYN MC 10w40 1L motorolaj

Ár:
1.850 Ft
Gyártó: Fuchs
Szállítási díj: 1.200 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Védelmet nyúlt a mechanikai kopások ellen, csökkeni a súrlódási és a mechanikai zajokat a teljes fordulatszám tartományban.

Termékleírás

Szuper nagyteljesítményű, üzemanyag gazdaságos motorolaj, minden benzin és dízelmotoros személygépjármű részére. Alacsony motorolaj fogyasztási tulajdonságokkal.

Leírás

TITAN SYN MC 10W-40 egy fejlett, SAE 10W-40 osztályú, minden időjárási időszak­ban használható üzemanyag takarékos motorolaj, különösen a normál szívó és turbófeltöltős személyautók benzin- és dízelmotorjához. Az olaj kifejlesztése során az elsődleges szempont az általános használhatóság volt.      

Alkalmazás

TITAN SYN MC 10W-40 használható normál olajcsere intervallummal történő alkalmazásokban. TITAN SYN MC 10W-40 biztonságos üzemeltetést nyújt minden üzemeltetési körülmény között. TITAN SYN MC 10W-40 teljes mértékben keverhető más hagyományos motorolajokkal. Azonban, hogy a TITAN SYN MC 10W-40 termék összes előnyét, teljesítményét megkapjuk, ne keverjük egyéb más minőségű olajokkal. Javasoljuk a gép gyártók által megadott olajcsere periódusok betartását, hogy a lehető leggazdaságosabb és legjobb élettartamot elérjük.

Előnyök

  • Megalkuvás nél­küli motorolaj a normál szívó és turbó­fel­töl­tős benzin- és dízelmotorokhoz.
  • Nagyon jó viszkozitás-hőmérsékletviselkedés, és a nagy nyírási stabilitása biztosítja minden évszak­ban a használhatóságát még a leg­zor­dabb körülmények között is.
  • Megfelelő hidegindítás és gyors olaj­kerin­gés.
  • Nagyon jó kopás elleni védőképesség.
  • Véd az iszaposodás ellen.
  • Összeférhető minden tömítéssel.
  • A hidrotőkék mindig megfelelő működése.
  • Teljesen keverhető és összeférhető az összes neves gyártó egy- és többfokozatú olajával.
  • Minimális olajfogyás.
Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Fuchs
Viszkozitás 10w40
Kiszerelés 1L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 10w40
Gyártástechnológia félszintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA-A3 / B4
API SN/CF

Jelenleg az egyik legáltalánosabb kategória az idősebb járművek motorjaihoz. Viszkozitásuk általában 10W-40 és 15W-40. Szigorított követelmény rendszerű kategória. Viszkozitás stabil motorolajok nagy teljesítményű személygépkocsi és könnyű haszongépjármű benzin és dieselmotorokhoz akár hosszított csereperiódusra is, amennyiben ezt a gépkönyvi előírások lehetővé teszik. 2008-tól ezen kategória követelményei is erősödtek.

MB-APPROVAL 229.1 MB-APPROVAL 229.3 PSA B71 2300 RENAULT RN0700/RN0710 VW 502 00/505 00 FIAT 9.55535-D2/G2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 10w40, autoolaj, fuchs, mc, motorolaj, olaj, syn, titan