A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Mobil Delvac MX Extra 10w40 20L motorolaj

Ár:
26.800 Ft
Gyártó: Mobil
Szállítási díj: 1.700 Ft
Elérhetőség: Raktáron
A Mobil Delvac MX Extra 10W-40 nagy teherbírású, szintetikus motorolaj-keverék, amely kiváló kenést biztosít a nehéz feltételek mellett üzemelő, modern dízel- és benzinmotorok számára, és „tisztán tartó” képességével meghosszabbítja a motor élettartamát.

Termékleírás

A Mobil Delvac MX Extra 10W40 nagy teherbírású, szintetikus motorolaj-keverék, amely kiváló kenést biztosít a nehéz feltételek mellett üzemelő, modern dízel- és benzinmotorok számára, és „tisztán tartó” képességével meghosszabbítja a motor élettartamát. Ennek eredményeként ez a termék teljesíti vagy túlteljesíti a fontos európai és amerikai dízelmotorgyártók specifikációt. A Mobil Delvac MX Extra 10W40 előállításakor csúcstechnológiájú alapolajokat és adalékanyag-rendszert elegyítenek, amely magas fokú viszkozitás-szabályzást biztosít, a koromlerakódástól a magas hőmérsékletű üzemelésig. Egyidejűleg kiváló oxidáció- és korróziógátló képessége révén a motorokat tisztábban tartja, hosszabb motor-élettartamot eredményezve. Elsőrendű többfokozatú karakterisztikái kiváló hidegindítási képességet és alacsony hőmérsékleten is megfelelő szivattyúzhatóságot biztosítanak. Nagy kimenő-teljesítményű, alacsony emissziójú dízelmotorok jelentősen megnövelik a motor-kenőanyagokkal szembeni követelményeket. A tömörebb motorkivitelek csökkentik az olajfogyasztást. Ennek eredményeképpen kevesebb friss olaj kerül a motorra a kimerült adalékanyagok pótlása céljából. A felső dugattyúgyűrűk magasabban helyezkednek el a dugattyún, aminek következtében azt olajfilm közelebb van az égéstérhez, ahol a magasabb hőmérsékletek megnövelik a kenőanyag hõterhelését. Magasabb porlasztónyomások és késeltetett gyújtásidõzítés javítják a kipufogógáz-emisszió szabályzását, de egyidejűleg növelik a motor hőmérsékletét és a koromterhelést is. A Mobil Delvac MX Extra 10W40 összetevői többek között nagyteljesítményű alapolajok és kiváló, kiegyenlített adalékrendszerek, amelyek együttesen biztosítják az optimális motorteljesítményt az újabb és a régebbi dízel- és benzinmotorokban egyaránt.

 
A Mobil Delvac MX Extra 10W40 motorolaj előnyei:

- Speciális, a dugattyút és a motort „tisztán tartó” képesség: alacsonyabb karbantartási költségek és hosszabb motorélettartam.
- Megnövelt kopásállóság: hosszabb alkatrész- és motorélettartam.
- Megnövelt hő- és oxidációstabilitás: alacsonyabb olajiszap-felhalmozódás, lecsapódás. Megnövelt olajélettartam.
- Jobb korrózióvédelem: alacsonyabb csapágykopás, generáljavítás ritkábban szükséges.
- Jobb szivattyúzhatóság alacsony hőmérsékleten: hideg éghajlat esetén gyorsabb indítás csökkentett kopás mellett.
- Jobb koromkezelés, a viszkozitás és a szűrőnyomás szabályozhatósága érdekében.
- Jobb motorvédelem, az olaj és a motor élettartamának növelése érdekében.
 
Kategória Haszongépjármű motorolaj
Gyártó Mobil
Viszkozitás 10w40
Kiszerelés 20L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Igen
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 10w40
Gyártástechnológia szintetikus
Felhasználási terület teherautó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Nagyon tetszik