A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Mobil Nuto H 46 20L hidraulika olaj (HLP)

Ár:
15.000 Ft
Gyártó: Mobil
Szállítási díj: 1.700 Ft
Elérhetőség: Raktáron
A Nuto H sorozat olajai kiváló minőségű hidraulikaolajok, amelyek kopáscsökkentő adalékokat tartalmaznak.

Termékleírás

A Nuto H sorozat olajai kiváló minőségű hidraulikaolajok, amelyek kopáscsökkentő adalékokat tartalmaznak. Kifejlesztésük azért történt, hogy a hidraulikus szivattyúk vezető gyártói által támasztott szigorú követelményeknek eleget lehessen tenni. A Nuto H sorozat tagjai nagy finomítási fokú alapolajokat és olyan adalékokat tartalmaznak, amelyek együtt gondoskodnak a kopás és rozsdásodás elleni kiemelkedően jó védelemről, a hatékony vízelválásról (deemulgeáló hatás) és levegőelválásrólválásról, eredményesen visszaszorítják a habzást és megakadályozzák a lerakódások képződését valamint kiváló oxidációállóságot biztosítanak. Ezen kívül jó a hidrolitikus és termikus sta-bilitásuk valamint szűrhetőségük és a szokásos tömítések anyagaival is összeférnek.

A Nuto H termékek az olyan nagy ipari terhelések esetén és mobil felhasználási terü- leten egyaránt széles körben alkalmazhatók, ahol igény van a kopást csökkentő folyadékra. Elsősorban a nagy mechanikus- és hőterhelésű hidraulikus berendezésekben használatosak, de más területen (mint a zárt hajtóművek és rotációs kompresszorok csapágykenése) is, ahol szintén fontos követelmény a kopás elleni védelem kiválóan alkalmazhatók. 

 
A Mobil Nuto H 46 hidraulika olaj előnyei:

- Kopás ellen kiválóan véd, ami meghoszszabbítja a szivattyú élettartamát.
- A hidraulikus rendszerbe került levegővel és a képződő habbal szemben jól ellenáll ami a jó vízelváló-képességgel párosítva hidraulika nyugodtabb és precízebb működését eredményezi.
- Kiemelkedően jól véd a rozsda és korrózió elle.
- A maradványok és szennyeződések képződésének lehetőségét minimumra csökkenti, ami hidrolitikus stabilitásával együtt megelőzi az olyan jellegű prob-lémákat mint a szűrők eltömődése vagy a karbantartási nehézségek.- Alacsony dermedéspontja és nagy viszkozitási indexe miatt alkalmazása igen széles hőmérséklettartományban lehetséges.
Kategória Hidraulika olaj
Gyártó Mobil
Kiszerelés 20L

Minősítések és jóváhagyások

ISO 11158, HM típus
DIN 51524-T 2 (HLP)
AFNOR NF-E 48603 HM (plusz 48-690/1 szűrhetőség)
Vickers M-2950 S
Vickers I-286-S
Dension HF-O

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 46, h, h46, hidraulika, hlp