A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10w40 1L motorolaj

Ár:
2.010 Ft
Gyártó: ELF
Szállítási díj: 1.753 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Elf evolution 700 Turbo Diesel 10w-40 felhasználható a korszerű dízelmotoroknál (szívó és turbófeltöltésű), személygépkocsikban és könnyű haszonjárművekben egyaránt.

Termékleírás

Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 felhasználható a korszerű dízelmotoroknál (szívó és turbófeltöltésű), személygépkocsikban és könnyű haszonjárművekben egyaránt.

 
Az Elf Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 motorolaj előnyei:

- Minden típusú dízel motorhoz megfelelő személygépkocsikban és kisteherautókban.
- Különösen ajánlott közvetlen befecskendezéses dízel motorokhoz.
- Védelmet nyújt a CommonRail rendszerű dízel motorok számára is.
- Extrém körülményekre tervezve: országúti, városi, és autópályán történő használat.
- Szélsőséges hőmérsékleti körülmények esetén is kimagasló teljesítményt nyújt.
- Kiváló tisztító tulajdonságának köszönhetően hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához.
- Hosszan tartó védelmet biztosít az ELF fél-szintetikus technológia az OEM előírásoknak megfelelően.
 
Kategória Személygépjármű motorolaj
Gyártó Elf
Viszkozitás 10w40
Kiszerelés 1L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Nem
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 10w40
Gyártástechnológia félszintetikus
Felhasználási terület személy és kisteher

Minősítések és jóváhagyások

ACEA-A3 / B4

Ez a másik jelenleg legáltalánosabb kategória, ez már sok újabb gyártású jármű motorjaihoz is alkalmazható. Nagyteljesítményű benzin és nagynyomású, közvetlen befecskendezéses (DI) motorokhoz kidolgozott, a legszigorúbb motorfékpadi követelményrendszereket kielégítő motorolaj kategória. Viszkozitásstabil motorolaj amely alkalmazható azokban a motorokban is, amelyekre a A3/B3 előírás vonatkozik. Több féle viszkozitásuk lehet: a 10W-40-esek általában részszintetikusak az 5W-30 és 5W-40-esek inkább teljesen szintetikusak. 2008-tól ezek is sok paraméterükben erősödtek.

API-SL

2001-ben életbe lépett, 2004-ig gyártott szigorított követelményrendszert kielégítő teljesítményszint. Minden amerikai Otto-motoros járműben alkalmazható. Elsősorban a magas hőmérsékleten képződő lerakódások  az olajfogyasztás csökkentése és üzemanyagtakarékosság terén múlja felül az SJ teljesítményszintet.

API-CF
Ez az 1994-ben bevezetett kategória a szívó és a feltöltött közvetlen befecskendezésű nehézüzemű , széles minőségi tartományú üzemanyagokkal működő dízelmotorok motorolajait írja le. A CF szinthez tartozó motorolajok védelmet nyújtanak a dugattyún történő lerakódásokkal, a kopással és a csapágykorrózióval szemben.

MB-229.1
1997. január 1-től életbe lépett dízel-, benzines motorolaj jóváhagyás.

VW-501.01
Általános dízel- és benzines motorolaj, Az 500 00 osztályhoz meghatározott viszkozitásosztályokon kívüli (egy- vagy többfokozatú) ásványi bázisú motorolajok osztálya. Az osztály tesztjei között szerepel a tömítésbarátság, a vezérműtengely kopás, a dugattyútisztaság és az olajiszap képződési hajlam vizsgálata. Ezek a motorolajok az 1997 márciusig gyártott normál igénybevételű benzin- és szívódízel motorokban használhatóak. Amely még feltüntethető, de új jóváhagyás már nem szerezhető rá.

VW-505.00
Turbó-dízel motorolaj előírás korábbi tervezésű VW TDI motorokhoz. Az 1999-ig gyártott turbófeltöltős dízelmotorokhoz alkalmazható motorolajok osztálya. (Független a bázisolaj minőségétől). Ennek a követelménynek csak többfokozatú motorolajok felelhetnek meg. Az osztály tesztjei az iszapképződési hajlam vizsgálatának kivételével meg-egyeznek az 501 01 osztály tesztjeivel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 10w40, 700, autoolaj, diesel, elf, evolution, motorolaj, olaj, td, turbo