A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki a weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

Mobil Delvac XHP ESP (LE) 10w40 20L motorolaj

Ár:
48.000 Ft
Gyártó: Mobil
Szállítási díj: 2.527 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Extra nagy teljesítményű szintetikus bázisú dízel motorolaj korszerű, dízel részecskeszűrővel felszerelt motorokhoz. 

Termékleírás

A Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 csúcsteljesítményű, szintetikus alapú dízel motorolajat speciálisan úgy fejlesztettük ki, hogy kitűnő kenést biztosítson a modern, nagy teljesítményű, alacsony károsanyag-kibocsátású, nagy igénybevételnek kitett dízelmotoroknak. A legmagasabb teljesítményű alapolajok felhasználásával készült, melyek kitűnő folyást biztosítanak alacsony hőmérsékleten, ugyanakkor magas hőmérsékleten is megtartják viszkozitásukat, emellett alacsony illékonyságúak. Ezeket az alapolajokat olyan korszerű adalékcsomaggal egészítettük ki, ami segít meghosszabbítani a motor élettartamát, és fenntartani a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek, köztük a dízel részecskeszűrők (DPF) hatékonyságát.
Specifikus jellemzői és jóváhagyásai lehetővé teszik a Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 alkalmazását vegyes gépjárműparkok esetén is. A nagy teljesítményű, alacsony szennyezőanyag-kibocsátású motorok fokozott követelményeket támasztanak a kenőanyagokkal szemben. A jobb illesztésű motorkonstrukciók, a köztes hűtők (inter-coolerek) és a turbófeltöltők alkalmazása fokozza a kenőanyagot érő hőterhelést. Az alacsony károsanyag-kibocsátás érdekében alkalmazott technológiák, például a nagy nyomású üzemanyag-befecskendezők, a késleltetett gyújtás és az utókezelő rendszerek mind jobb teljesítményű kenőanyagokat igényelnek, olyanokat, amelyek jobb oxidációs stabilitást, korom-diszpergálást, alacsony illékonyságot biztosítanak, és összeférnek az utókezelő rendszerekkel.
A fejlett technológiájú Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 kivételes teljesítményt nyújt, hosszú olajcsere-periódusokat tesz lehetővé és védelmet biztosít a kipufogórendszerek, köztük a dízel részecskeszűrővel szereltek számára is. mind a legkorszerűbb, mind a régebbi dízelmotorok esetén.

Felhasználási területek:
Erős igénybevételnek kitett dízelmotorok, köztük az Euro V/VI szerinti korszerű, alacsony károsanyagkibocsátású járművek, például dízel részecskeszűrővel (DPF), szelektív katalizátorral (SCR), regenerálódó részecskecsapdákkal (CRT), dízel oxidációs katalizátorral (DOC), vagy kipufogógáz visszakeringető rendszerrel (EGR) szerelt járművek. Alacsony kéntartalmú üzemanyaggal vagy biodízel üzemanyaggal működő, erős igénybevételnek kitett dízelmotorok.
Szívó- és turbófeltöltős, gázolajjal üzemelő berendezések.
Rövid és hosszú távokon közlekedő tehergépjárművek és buszok.
Az építőipar, bányászat, kőfejtés, valamint a mezőgazdaság területein használt erőgépek.

 
A Mobil Delvac XHP ESP 10W40 motorolaj előnyei:

- Kiváló oxidációs és termikus stabilitás: csökkentik a lerakódásokat és a káros iszapképzõdést a motor forró részein.
- Kiváló kopásgátló hatás: csökkentik a kopást, ezáltal a karbantartási költségeket is.
- Hatékony védelem a kopás és lerakódások ellen: meghosszabbítják a motor élettartamát, megbízható üzemmenetet biztosítanak.
- Magas viszkozitás-index és nyírásstabilitás: kiváló kenést biztosítanak mind alacsony, mind magas hőmérsékleten erős igénybevétel esetén is.
- Csökkentia motor belső surlódását: nagyobb üzemanyag takarékosság ezáltal csökkenő fenntartási költségek.
 
Kategória Haszongépjármű motorolaj
Gyártó Mobil
Viszkozitás 10w40
Kiszerelés 20L
Motorolaj tulajdonságok
Benzin Nem
Diesel Igen
Kétütemű Nem
Négyütemű Igen
Hosszított csereperiódus Nem
Viszkozitás 10w40
Gyártástechnológia félszintetikus
Felhasználási terület teherautó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!